Hírek

Erdei iskola Tatán

Jó lenne elutazni Tatabányára ahol a hegy oldalában megcsodálhatnánk a hatalmas madarat ábrázoló szobrot! Álmunk valóra vált!

Tovább

Gyógylovaglás

Támogatott tanulóink számára mindig nagyszerű élmény és kiemelten fontos komplex fejlesztési lehetőség a gyógylovaglás.

Tovább

Csodaszép munkák születtek!

Támogatott tanulóink rendszeresen készítenek szebbnél szebb kézműves tárgyakat, melyeket idén több kiállításon is megcsodálhattak az érdeklődök. Idén az “Ölelő karokban, 50 éve Martonban” című kiállításon, mutathatták be az elkészült munkáikat.

Tovább

Diák-önkéntes program

Az idei évben is folytatják támogatott tanulóink önkéntes segítségnyújtásukat, melyet az ÉTA Szövetség Diák- önkéntes programjának keretében évek óta nagy elismerést kivívva végeznek.

Tovább

Közösségi kert

Az egynyári és zöldség vetőmagokból üvegházunkban tavasszal kiültethető növényeket nevelünk, melyeket az iskolánk kertjében működő közösségi kertben fogunk gondozni.

Tovább

Kutyaterápia

Az idei évben is folytathattuk a kutyaterápiás foglalkozásokat, melyet támogatott tanulóink nagyon szeretnek!

Tovább

Öko-kuckó foglalkozások

Egyre több iskola és óvoda érdeklődik integrált programunk, az Öko-kuckó foglalkozások után, melynek nagyon-nagyon örülünk! Az integrált foglalkozásokon támogatott tanulóink és a környék iskoláinak tanulói együtt játszanak, együtt tanulnak, együtt sajátítják el a környezet-tudatos szemléletmódot. A programokat az ÉTA Szövetség foglalkoztatási pályázatából tudjuk megvalósítani, melyet ezúton is köszönünk!

Tovább